Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Ultra İki Telefoto Kamera İle Fark Yaratacak

Xiaomi 14 Ultra cephesinde yaşanan son gelişmelere bakılırsa telefonda telefoto ve periskop kamera aynı anda yer alacak.

Xiaomi’yi 2024 yılında en zirvede Xiaomi 14 Ultra modeli temsil edecek. Geçtiğimiz gün telefonun test edilirken ki görüntüleri ortaya çıktı. Yeni bir raporda ise Xiaomi 14 Ultra modelinin kamera, ekran, pil ve işlemci detayları netlik kazanmış durumda.

Xiaomi 14 Ultra Çift Telefoto Kamera ile Gelebilir

Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station’a göre Xiaomi 14 Ultra’da periskop kameranın yanın da bir telefoto kamera yer alacak. Amiral gemisi seviyesindeki modellere baktığımızda bile her iki kamerayı kullanan telefonların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Xiaomi cephesinde şu ana kadar sadece yine bu serinin ilk telefonu olan Xiaomi Mi 10 Ultra’da hem telefoto hem de periskop kamera bir arada kullanıldı.

Telefonda ayrıca kamera ve LED flaş yerleşimi Xiaomi 13 Ultra ile aynı olacak. Ancak her iki telefonda kamera modülleri arasındaki fark hemen anlaşılır olacak.

Xiaomi 14 Ultra’nın sızdırılan bilgileri bunlarla sınırlı değil. Kaynağa göre telefonda dört tarafı da hafif kavisli 2K çözünürlüklü bir ekran yer alacak. 120Hz tarama hızına sahip bu ekranın Çinli BOE firmasından tedarik edilmesi bekleniyor. Telefonda ayrıca orta çerçeve metal olacak ve arka panelden yan çerçeveye geçiş iPhone 14/13/12’deki gibi dik açılı olacak.

Xiaomi 14 Ultra’nın cam ve deri versiyonları olacak. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle çıkış yapacak olan telefonun içerisinde 90 watt hızlı şarjı destekleyen 5.180 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu