Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Enco Air Satışa Sunuldu! İşte Bunu Bekliyorduk

Birçok kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğümüz OPPO Enco Air tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla kalbimizi çalacak…

Bluetooth kulaklıklar son dönemde oldukça popüler bir hale geldi. Bunun en büyük sebebi ise insan sağlığı. Kullanıcılar telefonları başlarına tutmak yerine görüşmeleri artık bluetooth kulaklıklar ile yaparak radyasyona maruz kalmamayı tercih ediyor. Bluetooth kulaklıklar konusunda son dönemin en agresif üreticilerinden birisi olan OPPO ise yeni nesil “yarı kulak içi kulaklığıOPPO Enco Air ile karşımıza çıktı.

Ürünün birçok özelliği var ama bu nokrada yukarıda da belirttiğimiz bu “yarı kulak içi” tabirine biraz değinelim istiyoruz. Zira bildiğiniz üzere bluetooth kulaklıklar Apple AirPods ürünleri gibi ya kulağın dışında kalıyor ya da kulak içine giren modeller var. Her ikisinin arasına konuşlandırılan bu ürün ergonomi tarafında optimum uyum sağlıyor. Bununla birlikte TÜV Rheinland‘dan kablosuz kulaklıklar için “Yüksek Performans/Düşük Gecikme Sertifikası” alan dünyanın ilk kablosuz kulaklığı da yine Enco Air oldu.

Bluetooth kulaklıklar ile video ve oyun oynarken sesin geriden gelme durumunun ise tamamen önüne geçildiğini de belirtelim. Gecikmeyi en aza indirirken ses iletimi kararlılığını artıran ve parazitlerle mücadele eden en yeni Bluetooth 5.2 yongasına sahip. OPPO’nun gecikmeyi azaltan Oyun Modu ile birlikte OPPO Enco Air, sorunsuz ve senkronize bir görsel-işitsel deneyim sunmak için yazılım ve donanım çözümlerini birleştiriyor.

Özel bas güçlendirici kanallar ve 12 mm kompozit titanyum sürücülerle üretilen Enco Air, kalın ve güçlü baslar ile bozulmamış orta aralıklardan tiz tonlara kadar dengeli bir kombinasyon vadediyor. Ürünün fiyatının 649 TL olarak açıklandığını da belirtelim. Kısa süre içinde incelemesini de sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu