Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10’un uygun fiyatlı modelini hazırlıyor

Samsung’a yakın kaynaklara göre şirket uygun fiyatlı bir Samsung Galaxy Note 10 modeli hazırlıyor. İlk bilgiler akıllara Galaxy Note 3 Neo modelini getirdi.

Amiral gemi segmentinde telefon fiyatları 1.000 $ / 1.000 €’un üzerine çıkalı çok oldu. Ülkemize baktığımızda ise yeni vergilendirme sistemi ile birlikte fiyatlar 10 bin TL’yi aştı. Fiyat tarafındaki bu artış haliyle kullanıcıları orta segment ya da orta üst segment telefonlara yönlendiriyor.

Üreticiler alt taraftaki rekabetin farkında ve bu durumdan geri kalmak istemiyorlar. SamMobile sitesinin yayınladığı özel bir habere göre Samsung Galaxy Note10’un uygun fiyatlı bir modelini hazırlıyor.

Samsung Galaxy Note 10 Neo mu geliyor?

Sitenin aktardıklarına göre Samsung, SM-N770F model numarasını taşıyan yeni bir telefon hazırlıyor. “N” ifadesi telefonun Galaxy Note serisine mensup olacağı açıkça gösteriyor. Ancak amiral gemi Note serisi telefonların tümünde N9xx kod isimleri kullanıldı.

2014’e geri döndüğümüzde Samsung o yıl Galaxy Note 3 Neo modelini duyurdu ve telefon SM-N750 model numarasına sahipti. Şu an hazırlanan telefonla benzer model numarası taşıdığı dikkatlerinizden kaçmamıştır.

Henüz kesin değil, ancak görünüşe bakılırsa Samsung özellikle gelişmekte olan ülkeler için uygun fiyatlı bir Galaxy Note10 hazırlıyor olabilir. N770 model numarasını taşıyan telefon hakkında şu an için bilinen tek detay 128GB dahili depolamaya sahip olacağı. Tasarımın Note 10 serisinden farksız olacağını düşünüyoruz. Bunun yanında Full HD + Super AMOLED ekran, daha düşük bir işlemci, daha az depolama ve küçük bir pil uygun fiyatlı Note 10 göreceğimiz diğer gelişmeler olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu