Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Karbonn X21 mi? Yeni Telefonlara Yetişemiyoruz!

Üstümüze iyilik sağlık! Gün geçmiyor ki yeni bir telefon ortaya çıkmasın. Karbonn X21, Hindistan üretimi bir giriş segment telefonmuş!

Hacı dedenize, ninenize bir telefon almak istiyorsanız bu haber tam size göre. Uygun fiyatlı, “Alo desin yeter” kolaylığında, giriş segment bir telefon geliyor. Hindistan firması Karbonn Mobile, yeni telefonunun modelini duyurdu: Karbonn X21.

Geekbench’e göre,  piyasaya yakın zamanda sürülecek olan Karbonn X21, PowerVR GE8322 GPU’lu UNISOC SC9863A yonga seti tarafından desteklenecek. Bu yonga seti, tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerde sırasıyla yaklaşık 183 puan ve 483 puan alıyor.

Yazılım ile ilgili kısımda, Android 10 ile geldiğini görüyoruz. Çoğu giriş segment telefonun Android 9 Go ile geldiğini düşünürsek oldukça iyi bir özellik. Ancak telefon 2 GB RAM’e sahip olacağı için Android 10’un Go Edition sürümü olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Google Play Console listesi, telefonun 320 DPI ile bir HD + (720 x 1440 piksel) ekranla geleceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, cihazın görüntüsüne bakıldığında, eski Samsung Galaxy S amiral gemisi akıllı telefonlarına benzediği görülüyor. Ancak en önemlisi, herhangi bir çentik veya delik yer almayacak ve ön tarafında bir LED flaş barındıracak. Telefonun fiyatı ile ilgili henüz bilgi mevcut değil. Ancak 100 Doların altında bir fiyata satışa sunulması gayet olası. İlerleyen günlerde ayrıntılar ortaya çıktıkça sizlere sunacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu