Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi A1 Android Oreo güncellemesi Türkiye’de başladı

Geçtiğimiz gün başlayan Xiaomi Mi A1 Android Oreo güncellemesi ülkemizde dağıtıma sunuldu. Xiaomi ve Google ortak yapımı olan fiyat performans telefonu için Android 8.0 güncellemesi birçok yenilik ve gelişmeyi beraberinde getiriyor.

Öncelikle arayüz noktasında bazı farklılıkların (daha açık bir arayüz) sunulduğu bildiriliyor. Telefon açılış süresinde önemli bir hızlanma gerçekleştiren güncelleme Gece Modu ve Pil Tasarruf Modu’nu getiriyor.

Xiaomi Mi A1 Android Oreo
Xiaomi Mi A1 Android Oreo

1.107 MB büyüklüğünde olan Android 8.0 güncellemesi OTA (şebeke) üzerinden kullanıcılarla buluşuyor. Xiaomi Mi A1 modelini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi indirip yüklerken Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı ve pilinizin en %50 dolum seviyesinde olmasını öneriyoruz.

Pil tasarruflu arka plan sınırları, akıllı metin seçimi, bildirim noktaları, resim içinde resim modu, yeni emojiler, uyarlanabilir simgeler, şifreler için otomatik doldurma ve aralık ayı güvenlik yamaları güncelleme kapsamında öne çıkan diğer yenilikler.

 

Patron Çıldırdı! General Mobile’dan görülmemiş yeni yıl indirimi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu