Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 11 için yeni bir özellik test ediyor. Ekolayzır mı???

Güncelleme konusunda hızını alamayan Çinli firma Xiaomi MIUI 11 için bu sefer de yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Bakalım bizi neler bekliyor?

MIUI 11’in piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren Xiaomi hızını kesmeden yeni özellikler vermeye devam ediyor. Hatırlayacak olursak  şirket geçtiğimiz aylarda uygulama çekmecesini özelleştirme, kamera uygulamasına gece modu,  belge ve kimlik kartı taraması, video etiketleri ve HEIC desteği eklemişti. Şuan da Gelişmiş ekran kalibasyonu ayarlarını da test etmeye başlayan Xiaomi bununla birlikte MIUI 11 sistemine ekolayzer ayarlarını eklemeyi planladığı,   MIUI EU ROM adlı Custom rom kullanıcılarından bazıları MIUI 11’in  (v9.12.19sürümünde  bir ekolayzer kodu olduğunu keşfetti.

LineageOS katılımcısı ve XDA kıdemli üyesi ekolayzırı manuel olarak etkinleştirmeyi başardı ve aşağıdaki ekran görüntülerini bizimle paylaştı. Ekran görüntülerinden de anlaşılacağı üzere yeni ekolayzır’ın   MİSound uygulaması içinde ki kulaklık ayarları arasında bulunuyor ve  ses  profilinizi tamamen kendi  tercihinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Yeni ekolayzır ayarlarına göre yaş grubunuza göre ses ayarlama seçeneği de bulunuyor.

Aralarında seçim yapabileceğiniz üç grup seçenek var. 30, 60  ve  60 yaştan büyük seçeneklerine göre ayarlarınızı yapabileceksiniz. Sadece bunlarla kalmıyor sağ ve sol kulaklık ayarlarına da daha detaylı erişmenizi sağlıyor. Ama kulaklık ayarlarının  öncesinde hangi kulaklığı kullanıyorsanız önce ona göre uyumlu olanı seçip ayarlarınızı yapabiliyorsunuz. Şuan bu güncelleme EU rom haftalık romun da keşfedilip denenmiştir. Diğer cihazlar için güncellemenin ne zaman çıkacağı ile ilgili kesinlik payı yok. Güncelleme çıktığı zaman yine buradan ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalmaya devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu