Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 3 Aksesuarları Şimdiden Satışa Sunuldu

Apple’ın önümüzdeki hafta tanıtacağı iPhone SE 3 modeli için aksesuarlar şimdiden Amazon’da satışa sunuldu. İşte telefonun tasarımı!

Cupertinolu teknoloji devi Apple, 8 Mart 2022 tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak olan firmadan en çok iPhone SE 3 adını taşıması beklenen 300 dolarlık telefon bekleniyor. Bu zamana kadar hakkında yazılıp çizilen telefon için artık geri sayım başladı. Çünkü mobil ürünler için aksesuar üreteden dev isimlerden olan Belkin, bugün iPhone SE 3’ün ekran koruyucularını satışa sundu.

Belkin’in yayınladığı görsele göre yeni model tasarımsal açıdan iPhone 8’in tasarım hattını korumaya devam edecek. Yine ana ekran tuşunun olduğu, alt ve üstte parmak kadar çerçevenin bulunduğu çağdışı bir tasarım ile karşımıza çıkacaklar. Ancak bu telefonun en büyük kozu 300 dolarlık fiyatı olacak. Apple A15 yonga setinden beslenecek olan bu canavar yine tek kamera kurulumu ile gelecek. Muhtemelen bu kamera yine yazılım ile portre efekti uygulayabilecek.

iPhone SE 3

Android dünyasının kalbine ok atacak olan 3. nesil iPhone SE’nin, 300 dolardan satışa sunulması büyük olay olacak. Bu fiyata orta segment Android telefon almak yerine kullanıcılar direkt olarak iPhone’a yönelecek. Tabii eğer bu söylentiler doğru çıkarsa. Apple bir sürpriz yapıp 300 dolar fiyatın üzerine de çıkabilir. Şimdilik fiyat açısından konuşmak için erken. 8 Mart tarihinde Türkiye saati ile 20:00’da canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte iPhone SE 3’ün tüm detaylarını öğreneceğiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu