Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Bixby Siri’den çok daha fazlasını yapacak!

Samsung’un sesli asistan özelliği S-Voice tüm bu süre boyunca istenen ve beklenen performanstan çok daha azını kullanıcılarına sundu. Ülkemizde desteği de bulunmayan bu özellik kimse tarafından kullanılmayan bir yığın halinde sistem klasörlerinde yer kaplıyordu. Geçtiğimiz yıl Samsung‘un Siri‘nin geliştiricisi Viv Labs‘ı satın almasından sonra hareketlenen sesli asistan özelliği ile yarın tanışacağız. Washington Post gazetesinin haberine göre geçtiğimiz Pazartesi resmi olarak tanıtılan Samsung’un sesli asistanı Bixby, Apple‘ın sesli asistanı Siri‘ye göre çok daha fazla özellik sunacak.

Bixby Çok Daha Fazlasını Sunacak!

Haber göre Bixby‘nin yetenekleri Siri gibi sınırlı değil. Siri bir uygulamanın içinde arama yapabiliyor ama daha derine gitmek için ekrana dokunmanız gerekiyor. Oysaki Samsung kullanıcılarına çok daha fazlasını sunacak ve Bixby uygulama içinde de çalışmaya izin verecek. Bu durumun Apple‘ın yıllardır hakimiyet kurduğu sesli asistan özelliği noktasında büyük bir devrim yapmasına olanak sağlayacağını düşünüyoruz. Zira Apple‘ın son dönemde Siri’nin üzerine hiç düşmediğini görüyoruz.

Galaxy S8 ile birlikte tanışacağımız yeni nesil sesli asistan ile yapacağımız denemeleri yarın sizlerle Youtube üzerinden canlı yayınla paylaşacağız…

Haber için teşekkürler B.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu