Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S Ultra Concept Machine Fotoğrafa Anlam Katıyor

Xiaomi 12S Ultra için geliştirilen ve telefonun kamerasını şahlandıracak olan Xiaomi 12S Ultra Concept Machine tanıtıldı.

Çili teknoloji devi Xiaomi resmi olarak Xiaomi Mi 12S Ultra Concept Machine modelini tanıtıldı. İlk olarak anavatanı Çin’de satılacak olan bu model kamera konusunda telefona yeni bir anlam yükleyecek. Xiaomi Lei Jun’un başkanı, bunun mobil cihaz endüstrisi tarihinde profesyonel Leica lensleri kuran ilk telefon olduğunu, ancak orijinal modelden tek farkı bu olmadığını söyledi.

Bu yeni model orijinal Xiaomi 12S Ultra’da bir yerine iki adet 1 inç görüntü sensörü ile donatılıyor. Orijinal telefonda bu sensör ana kameranın yuvarlak modülünde solda bulunuyorsa, Xiaomi Mi 12S Ultra Concept Machine’de ikinci sensör, profesyonel lenslerle birlikte çalışması için merkeze yerleştiriliyor. Ancak bu modelin çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı.

Muhtemelen bu modelde yine Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti kullanılacak. Özel model olduğu için bu modelin sadece 12 GB RAM seçeneği ile gelme ihtimali de çok yüksek görünüyor. DXOMark’tan beklediği puanı alamayan Ultra modelin, istisnasız tüm YouTuber’lardan tam not aldığını belirtelim. Günlük kullanımda DxOMark’ın pek geçerliliği yok gibi görünüyor diyebiliriz.

Xiaomi 12S Ultra Concept Machine
Xiaomi 12S Ultra Concept Machine

Kamera canavarı yeni modelin sadece Çin pazarına özel olması bekleniyor. Bu modelin global sürümü için Xiaomi 13 serisini beklememiz gerekecek. Firmanın Aralık ayında karşımıza yine Leica imzalı lensler ile yeni modellerini tanıtmasına kesin gözüyle bakıldığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu