Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTCLTeknoloji

TCL 20 5G Neredeyse Tüm Özellikleri İle Netlik Kazanmaya Başladı

TCL’nin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu TCL  20 5G, özellikleri ile gün yüzüne çıkmaya başladı…

Genelde katlanabilir telefonları ile piyasaya damga vuran TCL, şimdi de  yeni orta sınıf akıllı telefonu ile pazarda boy gösterecek. Sızıntılarıyla bilinen Evan Blass, Twitter üzerinden paylaştığı yeni görseller ile, TCL 20 5G modelinin tüm detaylarını açığa çıkardı. Bunun yanı sıra teknik özellikler ile ilgili de ilk detaylar gelmeye başladı. Şimdi dilerseniz gelin, sözü daha fazla uzatmadan bu telefonun tüm özelliklerine yakından göz atalım.

Orta sınıf bir telefon olması beklenen TCL 20 5G, delikli tasarıma sahip 6.67 inçlik  Infinity-O ekran ile gelecek. İşlemci olarak ise cihazda, Qualcomm’un Snapdragon 690 yonga setine yer verilecek. Kameralar hakkında konuşacak olursak TCL 20 5G, üçlü kuruluma sahip olacak. Bunlardan ana kamera çözünürlüğü 48 megapiksel olurken, geniş açılı lens 8, makro lens ise 2 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca ön tarafta da 8 megapiksellik ön kameraya yer verilecek.

 

Yukarıda da gördüğünüz gibi TCL 20, tasarımını ve fiziksel tuşlarını ortaya koyan bir şemayla sızdırılıyor.  Şemadan da göreceğiniz üzere cihazın sağ tarafında güç tuşu ve ses tuşları yer alacak. Aynı zamanda parmak izi tarayıcısı da bu güç tuşunun üzerine entegre edilecek. Dikkatimizi çeken başka bir detay ise telefonun sol tarafında bulunan tekli bir tuş oldu. Muhtemelen bu tuş da, Pixel telefonlarda olduğu gibi Google Asistan’ı açmanıza olanak tanıyacaktır diye düşünüyoruz

Son olarak Ocak ayında tanıtılması beklenen bu telefonda; 6GB RAM ve 128/256GB dahili hafıza seçeneklerine yer verilecek. Aynı zamanda 4.500 mAh’de pile sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu