Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S11 5G modeli olmayacak! İyi de nasıl yani?

Şubat ayı yaklaştıkça sızıntılar daha da artıyor ve bugün de Galaxy S11 5G ile ilgili çok net bilgiler paylaşıldı. Peki bundan sonra neler olacak?

Samsung önümüzdeki yıl yapılacak Mobil Dünya Kongresi etkinliği ile birlikte yeni nesil Galaxy 11 ailesini bizlerle tanıştıracak. Lansman yaklaştıkça sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl Samsung, Galaxy S10 ailesinde 4 farklı telefon tanıtmıştı. Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 5G. Bununla birlikte Samsung, bugüne kadar yapmadığı bir şekilde Galaxy Note ailesini de 4 farklı model ile bizlere sundu. Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 5G, Galaxy Note 10 Plus ve Galaxy Note 10 Plus 5G. Peki bu süreç Galaxy S11 ile de devam edecek mı? Samsung Galaxy S11 5G modeli hayatımıza girecek mi?

Bu soru bugün cevap buldu ve Samsung’un artık en tepe modelini doğal 5G ile pazara sunacağı anlaşıldı. Yani bu yıl tanıtılacak Samsung Galaxy S11 Plus yeni nesil 5G ağlarına doğal olarak destek olacak bir model olacak. Galaxy S11e ve Galaxy S11 modellerinde ise 4G ve 5G seçenekleri bulunacak. Yonga seti ve modem üreticilerinin bu duruma bir çare bulması gerektiği ise ortadaki en büyük gerçeklerden birisi.

Samsung Galaxy S11 Lite
Samsung Galaxy S11

Samsung‘un 5G planları ne bilemiyoruz ama bu durum ülkemizdeki potansiyel S11 Plus alıcılarının hayallerini yıkacak gibi görünüyor. Bakalım Güney Koreli üretici bu duruma bir çare bulabilecek mi? Yoksa Türkiye pazarı gibi 5G bağlantısından daha bahsedilmeyen ülkelerde “Plus” müşterileri farklı markalara kaçıracak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu