Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi O Telefonu Kapış Kapış Sattı!

Xiaomi Redmi K30 adeta peynir ekmek gibi sattı. Telefon satış adedi ile ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi.

Yepyeni teknolojiler üzerinde çalışmaya devam eden Xiaomi araba, laptop, akıllı telefon ve daha pek çok alanda kendine önemli bir yer edinmeye devam ederken akıllı telefon satışları ile de beklentileri karşılamaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllar içerisinde katlanabilir telefonlar ile adından söz ettirmesi beklenen teknoloji devi ülkemizde de oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Akıllı telefonları ile ülkemizde oldukça yüksek satışlar gerçekleştirmeye devam eden şirket, Xiaomi Redmi K30 telefon modelinin ne kadar sattığına dair bazı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Haftalardır klavyelerimizin başında Samsung ve Xiaomi’den gelen haberleri takip ediyor, sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Samsung şu aralar güncelleme üzerine güncelleme yayınlamaya devam ederken Çinli teknoloji şirketi de para kesmeye devam ediyor. Ünlü şirketin 2019’n Aralık ayında tanıtılan Redmi K30 telefonu günümüze kadar milyonlarca adet saattı. 5 milyondan fazla satış yaptığı bilinen modelin net satış adedi duyuruldu.

Redmi K30
Redmi K30

Xiaomi Redmi K30 11 Milyondan Fazla Sattı

Bugün Redmi K40 amiral gemisi serisini tanıtan Xiaomi, çok geçmeden serinin bir önceki telefonu için de çarpıcı bir ayrıntıyı paylaştı. Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing serinin önceki telefonuna dair satış rakamlarını paylaştı. Yapılan paylaşımda K30’un 11 milyondan fazla satarak büyük bir başarıya imza attığı ifade edilirken, telefonun 2020’de piyasaya çıkış yaptığına yer verildi. Buna ek olarak Redmi marka telefonların toplamda 200 milyondan fazla sattığı ve bu sayının giderek artmaya devam ettiği bildirildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu