Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Şarjı Bitmeyen Telefon Mu Olur? Oldu! Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi bu kadar hızlı oldukça biz teknoloji severlerin işi de bir o kadar zorlaşıyor. Firmanın yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 11 Pro devasa bataryası ile hiç şarjsız kalmayacak.

Yeni bir akıllı gözlük modeli üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Xiaomi akıllı telefon piyasasındaki yerini kaybetmemek için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Mi serisinin en yeni telefon modellerinden bir tanesi olacak olan Xiaomi Mi 11 Pro’ya dair bazı yeni bilgiler de geldi. Bu bilgileri incelediğimizde de Xiaomi’nin şarjı bitmeyen bir akıllı telefon ürettiğini görmüş olduk. Vaziyet alın Xiaomi Mi 11 Pro geliyor.

28 Aralık 2020’de yaptığı bir lansman ile yeni Mi serisini duyuran Xiaomi, iki farklı modelin karşımıza çıkacağını ifade etmişti. Teknoloji tutkunları yana yakıla internette yeni amiral gemilerinin özelliklerini araştırmaya devam ederken bizlerde edindiğimiz yepyeni bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Yeni edindiğimiz bilgiler, Xiaomi Mi 11 Pro’nun şarjının bitmeyeceğini ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi 11 Pro
Xiaomi Mi 11 Pro

Mi 11 Pro’nun bataryası çift hücreli bir yapıda karşımıza çıkacak. Diğer telefonlarda olduğu gibi 11 Pro’da 5.000 mAh gibi devasa bir yapıya sahip olacak. 120W hızlı kablolu şarjın yanı sıra 80W kablosuz şarj özelliği de kullanıcıları bekleyen özellikler arasında yer alacak. Kablolu ve kablosuz şarj detaylarından daha önce yaptığımız haberler de bahsetmiştik.

Çift hücreli yapısı ile daha verimli ve daha hızlı şarj olabilme özelliğine sahip olacak olan batarya kullanıcıların epey yüzünü güldürecek. Çeşitli sızıntılara göre 120W olan kablolu şarj 200W’a kadar çıkabilir.

Unutmadan şu bilgiyi de verelim; Xiaomi akıllı telefonlarında yavaş yavaş çift hücreli bataryalar kullanmaya başladı. Çift hücreli bataryalar daha hızlı şarj olduğu gibi kullanıcılara ısınmayan bir deneyim sunacak. Yani akıllı telefonlar artık ısınmayacak.

Xiaomi Mi 11 Pro Öne Çıkan Özellikler

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 865 Plus | 12 GB
Ekran Boyutu: 6.81 inç
Arka Kamera: 108 MP + 13 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera: 32 MP
Batarya: 5.000 mAh

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu