Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 2022 Güncelleme ile Bozuldu!

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone’unda sorunlar yaşanıyor. iPhone SE 2022 son güncellemeden sonra yeniden başlatma sorunu ile gündemde.

Bildiğiniz gibi Mart ayının başlarında, Apple’ın 2022 iPhone veya iPhone SE 3 olarak adlandırılan en ucuz 5G özellikli telefonu piyasaya sürüldü. iPhone 13 serisinde kullanılanla aynı Apple A15 yonga seti üzerine inşa edilen bu model Android telefonlara adeta kök söktürecekti ki sorunlar yaşamaya başlaması ile kullanıcıların olumsuz tepkileri ile karşılaştı.

Son zamanlarda, telefonların kendi kendilerine yeniden başlatıldığını bildiren kullanıcılardan giderek daha fazla rapor geldi. Apple destek sitesinde, kullanıcılar iPhone SE3’ün son birkaç hafta içinde birden çok kez yeniden başlatıldığını yazıyor. Bir kullanıcı telefonu cebinden çıkardıklarında yeniden başlatma sorununu keşfettiklerini yazıyor. Diğer durumlarda, telefon şarj cihazına bağlandığında veya şarj bağlantısı kesildiğinde telefon yeniden başlıyor

Kullanıcılar, iOS 15.4 güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte sorunların başladığını onaylarken, 15.4.1 ürün yazılımı durumu düzeltmedi. Apple, kullanıcılardan veri toplayarak durumu araştırıyor. Şu sıralar Apple bildiğiniz gibi iOS 15.5 güncellemesinin testlerine başlamış durumda. iOS 16 öncesinde son güncelleme olması beklenen iOS 15.5 ile bu sorunun düzeltilmesi bekleniyor. Ancak bu sorunun düzelmesi için yaklaşık bir ay beklemeniz gerekecek.

iPhone SE 2022 üretimi

Yazılım ve güncelleme konusunda rakiplerinin çok ilerisinde olan Apple’ın bu sorunu acilen düzeltmek için iPhone SE 3 sahipleri için özel bir güncelleme yayınlama ihtimali de bulunuyor. Türkiye’de 10.999 TL gibi oldukça pahalı ve gereksiz bir fiyattan satılan bu modelin Japonya’da satış rekorları kırdığını belirtelim. Dünyaya ucuz kurlardan dolayı Türkiye’ye pahalı ürün satmak zorunda kalan Apple, bakalım ülkemizde ne kadar daha iş yapabilecek? Bekleyip göreceğiz…

iPhone 14 Pro Kamerası ile Rakipsiz Olabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu