AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Bağdat Caddesi’nde Mağaza Açıyor! iPhone’lar Kapış Kapış Satılıyor!

Türkiye pazarında izlemek zorunda kaldığı yüksek fiyat politikasından dolayı eleştirilen Apple Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açacak.

Apple bildiğiniz gibi bu zamana kadar ülkemizde her zaman tepe segmente hitap eden bir firma olma politikası izlemesi ile dikkat çekmişti. Son yıllarda kurlardan dolayı fiyatları iyice yükseltmek zorunda kalan Apple’ın, ülkemizdeki satış hacminin düşeceği söyleniyordu. Ancak bu söylentilerin aksine Apple Bağdat Caddesi‘nde yeni mağaza açacağını açıkladı.

Apple Bağdat Caddesi için müjdeli haberi verdi

Ürünleri peynir ekmek gibi kapış kapış satılan iPhone 13‘ünden Apple Watch Series 7′sine kadar stokları Türkiye’de eriten Apple’ın yeni mağazası firma için büyük bir prestij hamlesi diyebiliriz. İstanbul’un kalbinin attığı Bağdat Caddesi’nde mağaza açarak rakiplerine göz dağı verecek olan Cupertinolu teknoloji devi ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

Apple’ın resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada; “İstanbul’un kalbi Bağdat Caddesi’nde çok yakında yeni bir mağaza açıyoruz. Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle ve büyük küçük, uçuk kaçık tüm fikirlerinizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Apple Bağdat Caddesi

Demek ki neymiş Apple Türkiye, ülkemizde bu fiyatlara rağmen hala yüksek satış potansiyeline sahip bir firma konumunda yer alıyormuş. Bu fiyatlara kim iPhone 13 alabilir dediğimizi hatırlar gibiyiz. Ancak konu Apple ürünleri olunca tüm öngörüler bir anda darmaduman olabiliyor. Apple’ın ülkemizdeki yatırımları umarız üretim hattına kadar uzanır ve Çinli firmaların yaptıkları gibi ülkemizde iPhone üreterek fiyatları düşürmeye başlarlar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu