Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor 200 Serisi Üst Seviye Snapdragon İşlemcilerle Gelecek

Honor 200 serisi hakkında ilk bilgiler geldi. Donanımsal olarak hızlıca ivme kazanan seri artık amiral gemileriyle rekabet edecek.

Honor‘un Çin pazarı için Honor 200 serisi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. ELP-AN00 ve ELI-AN00 model numaralarını taşıyan iki Honor telefonu yakın zamanda Çin’deki 3C yetkilisi tarafından onaylandı. Bu cihazların mayıs ayında piyasaya sürülmesi beklenen Honor 200 serisinin bir parçası olduğu söyleniyor. Yeni sızıntılar, her iki akıllı telefonu da çalıştıracak yonga setleri hakkında bilgileri ortaya çıkardı.

İddia edilen Honor 200 ve 200 Pro’nun 3C sertifikası, her iki modelin de 100W hızlı şarj desteğine sahip olma olasılığını ortaya koyuyor. Şu anda listelenen iki model numarası var: ELP-AN00 ve ELI-AN00. Bu modellerden hangisinin standart versiyonu temsil ettiği ve hangisinin Pro versiyonuna karşılık geldiği henüz belli değil. 3C sertifikası sayesinde her iki modelin de 100W hızlı şarjı destekleyebileceği biliniyor.

Birkaç sızıntı, Honor 200 serisi ile 1,5K çözünürlük sunan dört kavisli bir OLED panel geleceğini iddia etti. Kaynak Teme, Pro’nun hap şeklindeki bir kesik içinde çift selfie kamera modülü içereceğini iddia ediyor. Arkadaki birincil kamera, değişken diyafram açıklığına ve OIS desteğinin yanı sıra bir telefoto lense de sahip olabilir.

Başka bir sızıntı, Honor 200’ün Snapdragon 8s Gen 3 yonga setine sahip olacağını, Pro modelinin ise Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılmış olabileceğini iddia etti. Hatırlamak gerekirse, Kasım 2023’te piyasaya sürülen Honor 100 ve 100 Pro, Snapdragon 7’yi içeriyordu. Sırasıyla Gen 3 ve 8 Gen 2 yonga setleri. Aynı kaynak, Honor 200 serisinin arka kamera modülünün tasarımının önemli ölçüde değiştiğini iddia ediyor.

Öte yandan serinin erişilebilir modeli Honor 200 Lite ise küresel pazarda kendini göstermeye başladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu