Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor V40 GameBench Testiyle Ağlattı!

Honor, Huawei’nin alt markası olarak emekleme safhasını geçip ayrıldı ve “Heeeytt ben geldim!” dedi. Honor V40 GameBench sonucu müthiş.

Efendim bildiğiniz üzere Honor artık kendi ayakları üstünde durma kararı aldı. Beylerin PUBG çılgınlığı da malum. Biz hanımlar daha çok tarla sürelim, tavuk besleyelim, moda ikonu oluşturalım derdindeyiz. Bu tarz oyunlar çok yüksek grafikler gerektirmiyor. Ancak PUBG performansı gerçekten önemli. Honor V40 da GameBench testine girdi ve MediaTek Dimensity 1000+ yonga seti farkını ortaya koydu.

Teknoloji sızıntıcıları da her ne kadar söylenti gibi görünse de isabetli haberler veriyorlar. Çinli haberci Digital Chat Station, Çin pazarı için yapılmış PUBG muadili “Game for Peace” adlı oyun ile denenen GameBench performansının üst düzey olduğunu kaydetti. 90fps’te %95 oranda kararlılıkla çalışabiliyor. Telefondaki GPU’nun ARM Mali-G77 MC9 olması da önemli elbette. 90Hz ekran ve Dimensity 1000+ yonga setiyle donatılan telefon, 66W SuperCharge özelliğiyle geliyor. 2021 yılının en çok konuşulan telefonlarından biri olacak.

Ayrıca telefon sol tarafta delikli çift ön kamera ve kavisli ekranla gelecek.270Hz’den fazla dokunmatik örnekleme hızına sahip olan telefonun kablosuz şarj özelliği de 45W olacak. Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen bu telefon ile ilgili diğer ayrıntılar henüz belli değil.  Özellikle ülkemizde satışa sunulacağı zaman V40 serisinin fiyat bilgisini ve tüm detayları siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu