Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiWindows

Windows 11 23H2 Güncellemesi Neler Sunuyor ?

Microsoft, Windows 11 güncellemelere devam ediyor. En son gelen Windows 11 23H2 güncellemesiyle gelen yeniliklere göz atalım.

Dünyada bilgisayar pazarında en çok kullanılan işletim sistemi olan Microsoft’un Windows işletim sistemi, kendini sürekli güncelliyor. Yeni özelliklerle kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışan Microsoft, Windows 11 için 23H2 güncellemesini yayımladı. Bu güncelleme güvenilir olmasının yanında yeni özellik ve geliştirmelerle birlikte geliyor.

Windows 11 23H2 Sürüm Yenilikleri

Kullanıcılara daha iyi bir Windows deneyimi sunmayı amaçlayan Microsoft, bu güncellemeyle özellikle video konferans uygulaması Teams üzerinde yoğunlaştı.

Güncellemeleri duyuran Microsoft Teams Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Amit Fulay şunları söyledi:

Microsoft Teams, nerede olurlarsa olsunlar insanlar arasında güvenli, reklamsız köprüler oluşturmanın yenilikçi yollarını sürekli arayarak bireylerin bir araya gelme ve işbirliği yapma biçimini değiştirdi.

Hadi gelin yakından bakalım.

1. Basitleştirilmiş İletişim: Microsoft Teams sohbeti artık görev çubuğunda hazır durumda; kolaylıkla sohbet etmenize, arama yapmanıza, buluşmanıza ve topluluk alanları oluşturmanıza olanak tanıyacak. Çoklu görev esnasında pencereyi masaüstünüzde rahatça hareket edebileceksiniz.

2. Teams’de SMS: Teams uygulamasında Android telefonunuzdan gelen metin mesajlarını Windows PC’nizde yönetebileceksiniz ve telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmayacak.

3. Takım Oyunu: Bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla ve oyun locanızla birlikte oyunlar oynamanıza olanak bulabileceksiniz. Canlı oyununuzu paylaşabilir ve oynarken sohbet edebilirsiniz.

4. Yeni Topluluk Özellikleri: Teams’deki topluluklar artık daha iyi etkinlik yönetimi, iletişim ve organizasyon sunuyor. Kanalları kullanarak bir topluluk içinde çeşitli konuşma konuları oluşturabilirsiniz.

5. Özel Bildirimler: Kullanıcılar bildirim tercihlerini özelleştirebilecek. Topluluk rozetleri alabilecek ve takma adınızı değiştirebileceksiniz.

Windows 11’de Uygulamaların Yönetimi 

Windows 11’deki sistem bileşenleri artık Başlat menüsündeki Tüm uygulamalar sekmesinin altında ‘Sistem’ olarak birleştirildi. Bu sayfaya ulaşmak için Ayarlar > Sistem > Sistem Bileşenleri adımlarını takip edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu