Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia Android Oreo güncellemesi alacak modelleri açıkladı

Nokia Android Oreo güncellemesini onayladı. Google’ın Android 8.0 Oreo sürümünü resmi olarak duyurmasının ardından diğer Android ortakları güncelleme yol haritasına dair açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Sony’nin ardından Nokia da Android 8.0 güncellemesi alacak modellere açıklık getirdi.

Nokia Android Oreo güncellemesi alacak modelleri açıkladı

HDM Global ürün baş sorumlusu Juho Sarvikas  Android Oreo güncellemesi alacak Nokia telefonları Twitter’dan yaptığı açıklama ile duyurdu. Kıdemli yönetici giriş seviyesi model Nokia 3 dahil olmak üzere tüm Nokia telefonların (Nokia 5, Nokia 6, Nokia 8) Android 8.0 sürümüne yükseltileceğini onayladı. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı noktasında ise şirket cephesinden henüz bir açıklama gelmedi,  ancak yıl sonuna doğru ilk olarak Nokia 8’in Oreo sürümüne yükseltilmesi bekleniyor.

Nokia Android Oreo
Nokia Android Oreo

Nokia’nın giriş seviyesi model Nokia 3 için bile Oreo güncellemesini yayınlayacak olması memnun edici, zira bazı üreticiler bırakın giriş seviyesini orta segment modelleri bile güncellemekten kaçınıyor.

Son olarak Android 8.0 güncellemesi halihazırda Pixel ve Nexus cihazlar için yayınlanmış durumda. Güncellemenin kısa süre içerisinde bu defa Android One modeller için dağıtıma sunulması bekleniyor.

Android Oreo güncellemesi alacak Samsung telefonlar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu