Akıllı TelefonGenelTeknoloji

AnTuTu en güçlü akıllı telefonları açıkladı

Mobil dünyasında en çok tercih edilen performans ölçüm testlerinden AnTuTu geleneksel hele getirdiği aylık en güçlü akıllı telefonlar listesi açıklandı. Kasım dönemini kapsayan listeye bakıldığında bir önceki aya göre iki yeni modelin ilk 10 sıra içerisine dahil edildiğini görüyoruz. Leeco Max 2 ve patlama hadisesi nedeniyle piyasadan toplatılan Galaxy Note 7 artık AnTuTu tarafından yayınlanan en güçlü telefonlar listesinde yer almıyor. Listeye yeni dahil edilen modeller ise Xiaomi Mi Note 2 ve Huawei Mate 9 oldu.

iPhone 7 Plus

En güçlü akıllı telefonlar listesinde bir numara Kasım ayında da değişmedi. Dört çekirdekli Apple A10 Fusion işlemcisinden güç alan iPhone 7 Plus 172.644 puan ile listenin zirvesinde yer aldı. İkinci sırada ise aynı işlemciye sahip iPhone 7 modeli yer alıyor.

Listenin üç numarasında 160.856 puan elde eden Çinli LeEco firmasına ait Pro 3 modeli yer alıyor. Telefonda 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve dört çekirdekli Snapdrgon 821 işlemcisi yer alıyor.  Listenin devamına alt bölümden göz atabilirsiniz.

AnTuTu

AnTuTu ek olarak Kasım ayına ait en güçlü Android akıllı telefonların listesini de yayınladı. Android ekosistemine bakıldığında en güçlü telefonun haliyle LeEco Pro 3 modeli olduğu görülüyor. Listeden iPhone 7 ve iPhone 7 Plus listeden çıkarıldığında dokuz ve onuncu sıradan listeye dahil edilen modeller ise yine LeEco firmasına ait Max 2 modeli ve bir ZTE markası olan Nubia Z11 oldu. Her iki telefon da 2.15 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisinden güç alıyor.

AnTuTu-en güçlü telefonlar

>> İlginizi çekebilir; iPhone 7s, iPhone kullanıcılarını üzebilir!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu