Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S9 Plus indirim kampanyası başladı! S9 için de sürpriz var!

Akıllı telefon pazarında global bir pahalılanma var. Bunun sebebi nedir ve buna nasıl çare bulunur bilemiyoruz ama bundan birkaç yıl öncesine kadar 500 dolar seviyesinde olan amiral gemisi telefonların bugün hafıza miktarına da bağlı olarak 1000 dolar sınırını aştığını görüyoruz. Bu süreçte üreticiler pahalıya sunulan telefonların arz -talep dengesine göre fiyat indirimlerine gidiyorlar. Ciddi anlamda birçok kullanıcının telefon alırken zorlandığını görüyoruz. Telefon almak için 24 ay fahiş faizler ödeyerek telefon almak durumunda kalan tüketici ise ciddi mağduriyet yaşıyor. Samsung, Amerika pazarında farklı bir kampanya ile Galaxy S9 Plus indirim rüzgarı ve Galaxy S9 hediye kampanyasına başladı.

Galaxy S9 Plus indirim
Galaxy S9 Plus indirim

Galaxy S9 Plus indirim rüzgarında neler var?

eBay ve Best Buy üzerinden yapılan satışlarda Galaxy S9 Plus’ın fiyatı 749 dolar seviyesine geriledi. Galaxy S9 içinse ev akıllı güvenlik sistemi hediye edilmeye başlandı. 250 dolar değerindeki bu kit Galaxy S9 sahiplerine ücretsiz bir biçimde sunulmaya başlandı.

Bu kampanyalar ülkemiz pazarında da kullanıcılara sunulur mu bilemiyoruz ama akıllı telefonların kısa süre içinde değer kaybetmeleri ve farklı kampanyalar ile karşımıza çıkmaları da Android ekosisteminin en büyük ironilerinden birini oluşturuyor. Sizce de öyle değil mi?

Huawei Mate 30 5G desteğine sahip olacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu