Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Ulefone Armor 7E önce buzladılar sonra pişirdiler; ve…

Çinli üretici Ulefone yeni nesil sağlamlık timsali telefonu Ulefone Armor 7E ile resmen şov yaptı. En sağlamını mı istiyorsunuz? O zaman videoyu izleyin…

Çinli üreticilerin ülkemiz pazarına olan ilgilerinden sık sık söz ediyoruz. Bu üreticilerden birisi de Ulefone markası. Çinli üretici özellikle dayanıklı telefon pazarında lider olmanın hesaplarını yaparken bugün yeni telefonu Ulefone Armor 7E için oldukça ilginç bir videoyu bizlerle paylaştı. Bu videoda telefonun sağlamlığı gösterildi.

Öncelikle Armor 7E önce kuru buz kütlesinin içine kondu ve -33 dereceye kadar soğutuldu. Daha sonra da üstüne kaynar su döküldü. Peki sonuç ne oldu? Gelin birlikte izleyelim. Yalnız izlerken bu telefonun 270 dolar olduğunu da mutlaka bilmeniz gerekiyor diye düşünüyoruz.

Açıkçası birçok kişinin beklemediği bir performans ortaya konuyor. Belki birçok kişi için sağlam telefonun bir anlamı yok ama ağır sanayide, denizlerde, inşaat alanlarında vb birçok zorlu koşullarda çalışan kişiler için bu ve buna benzer telefonların hayat kurtarıcı olduğunu da düşünmek gerekiyor.

Helio P90 ile güçlendirilen telefonun 48 megapiksel ana kamerası olduğunu da belirtelim. Bununla birlikte 5.500 mAh pil gücü telefona eşlik ediyor. Öyle ya da böyle Ulefone markası doğru işlere imza atıyor. Kuşlar bu markanın ülkemiz pazarına kısa süre içinde giriş yapacağını söylemişti ama yaşanan pandemi sonrasında süreç biraz daha uzayacak gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu