Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 şarj gücü belli oldu! Dakika bir gol bir!

Meizu’nun yeni nesil amiral gemisi Meizu 17 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün de Meizu 17 şarj ve pil gücü resmen ortaya çıktı.

Çinli üretici Meizu, güncelleme konusunda en başarısız üreticilerden birisi. Ülkemiz pazarında da distribütör vasıtası ile yoluna devam eden Meizu, yeni nesil amiral gemisinin tanıtımını geçtiğimiz günlerde 8 Mayıs tarihine ertelediğini duyurmuştu. Meizu 17 ile ilgili birçok detayı siz değerli okuyucularımız ile paylaştık ve bugün de Meizu 17 şarj gücü şirket tarafından resmen açıklandı.

Şu anda dünyanın en hızlı şarj gücü OPPO Find X2 serisinde bulunuyor. 65W hızlı şarj desteğine sahip bu telefonun şarj gücünün üzerine Meizu 17‘nin çıkacağı belirtilirken bugün şirket tarafından yapılan açıklamadan sonra hayaller yıkıldı. Zira Meizu 17 30W hızlı şarj gücüne sahip bir şekilde karşımıza çıkacak.

Bununla birlikte telefonun 4.500 mAh pil gücüne sahip olacağını görüyoruz. Açıkçası amiral gemisi telefonlarda artık 5.000 mAh pilleri mutlaka görmeliyiz. Bu pil gücünün de oldukça yeterli olacağını düşünüyoruz zira Snapdragon 865 enerji verimliliği tarafında oldukça başarılı bir iş ortaya koyuyor.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgiye sahip olacağımızı düşünüyoruz. Özellikle arka taraftaki yatay şekilde konuşlanmış dörtlü kamera tasarımını oldukça beğendik ve bu noktada telefon ciddi bir fark ortaya koymuş gibi görünüyor. 8 Mayıs gelmeden Meizu gündemde kalabilmek adına tüm detayları sızdıracaktır. Bakalım Meizu 17 Türkiye pazarına giriş yapabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu