Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 yeni rengi ile karşımıza çıkacak! Gerçekten mi Samsung? Beyaz rengi anca mı koymayı akıl ettin?

Samsung, Galaxy S20 ailesine yeni renk seçeneği eklemek için kolları sıvadı. Eskiden standart olan beyaz rengi artık sürpriz bir şekilde duyuruluyor…

Samsung, geçtiğimiz aylarda amiral gemisi modelleri Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra modellerini tanıtmıştı. Kamera özellikleri ile ön plana çıkartılan bu telefonlar, satışa sunulduktan sonra vadedileni yazılımsal sorunlardan dolayı verememesi yüzünden çok eleştirilmişti. Üst üste ama üst üste güncellemeler yayınlayarak kamera uygulamasındaki hataları gidermeye çalışan Samsung’un bugün yeni renk üzerine çalıştığı ortaya çıktı.

iPhone 3GS döneminde teknoloji ile ilgilenenler bilir. O zamanlar akıllı telefonlarda beyaz renk seçeneği pek yoktu. Apple sürpriz bir şekilde beyaz iPhone 3GS çıkarmış ve Türkiye’de siyah modele göre daha pahalıya satılmıştı. Sadece yeni renk diye ithalatçı firmaların bu şark kurnazlığı ilerleyen yıllarda beyaz rengin standart olması ile neyse ki ortadan kalkmıştı.

Galaxy S20

Samsung bildiğiniz gibi uzun bir süredir beyaz renk seçeneğine yer veriyor. Ancak S20 ailesinde beyaz renkli model bulunmuyordu. Yeni cafcaflı renk seçeneklerinin beyaz rengi aratmamasından dolayı bu olay pek yadırganmamıştı. Ancak Samsung, yine de beyaz rengini sevenlerin olanların olduğunu biliyor. Bu yüzden S20 ailesine çok yakında beyaz rengin ekleneceği söyleniyor.

Güney Koreli insanlar özellikle teknolojik cihazlarında beyaz rengini tercih ediyor. Bu yüzden saflığın simgesi olarak gösterilen beyaz renk seçeneğinin sadece Güney Kore’ye de özel olma ihtimali bulunuyor. Şimdilik telefonun yeni rengiyle nasıl görüneceğine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu