Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pro Plus Bu Tasarımla Aklımızı Başımızdan Alır!

Huawei P50 ve P50 Pro’nun nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık sır değil. Peki Huawei P50 Pro Plus modelinden neler bekliyoruz?

Mobil dünyasının önde gelen sızıntı kaynaklarından @OnLeaks hem P50 Pro hem de P50 modellerini tanıtımlarına haftalar kala karşımıza çıkardı. HoIIndi adlı bir konsept oluşturucu da bu görüntülerden etkilenmiş olacak ki Huawei P50 Pro Plus modelinden beklentisini ortaya koydu.

Huawei P50 serisinde kamera modülünde iki büyük sensör deliğinin yer alacağı artık kesin. Beklentimiz bu deliklerde sadece bir kameranın yer almayacağı. Bunun yerine en az iki sensör ve lazer odaklanmanın bu bölüme yerleştirileceği.

Huawei P50 Pro Plus Böyle mi Olacak?

P50 Pro+ modeline baktığımızda telefonda iki büyük sensör deliği yer almaya devam ediyor. Konsept oluşturucu da bizim gibi düşünüyor olacak ki, her devasa sensör deliklerine en iki kamera yerleştiriyor. Telefonda toplamda beş kamera yer alıyor ve bunlardan biri etkili yakınlaştırma için bir kez daha periskop telefoto kamera görünüyor.

Telefonun önden görünümü yaklaşık olarak böyle olacak. Kavisli bir ekranın kullanılacağı P50 Pro+ modelinde bir adet ön kamera bulunuyor ve bu kamera serinin önceki modelinden farklı olarak merkeze konumlandırılıyor. 6.6 inç büyüklüğünde 120Hz tarama hızına sahip olacak panelin Full HD+ çözünürlüklü olması bekleniyor. Fakat Huawei’in artık premium telefonlarda tekrar 2K çözünürlüklü panellere dönmesi gerektiğini düşünüyoruz. Hele ki Xiaomi ve Meizu’nun geçiş yaptığı bir dönemde. Huawei P50 Pro+ için oluşturulan konsept çalışması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu