Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X50 Pro sıra dışı kamera yapısı ile karşımızda!

Bugün bir anda karşımıza çıkan Vivo X50 Pro arka kamera yapısı ile oldukça iddialı görünüyor. Sızdırılan video görüntüleri çok ilginç.

Vivo Türkiye pazarına girmek üzere olan ama halen nereden başlayacağını bilemeyen bir üretici diye düşünüyoruz. Biz Vivo Türkiye Genel Müdürü Andy Liu olsak; basından gizlenmek yerine onların fikirlerini alırdık. Vivo, üst segment telefon pazarında başarılı olan bir üretici değil ve bundan dolayı da iQOO firmasını kurdu. Bir süredir bahsettiğimiz Vivo X50 Pro ile ilgili bugün oldukça önemli bir video paylaşıldı.

Videoya baktığımızda telefonun arka kamera yapısını görüyoruz. Arka kamera yapısı biraz Samsung Galaxy S20 Ultra modeline benzese de daha farklı bir yapının bize sunulduğunu görüyoruz. En üstte tek başına ana kamera, al tarafta geniş açı ve telefoto lens bulunurken alt tarafta da odak uzaklığı 16-135 mm olan bir periscope lens bulunacak. Telefonun sadece kamera yapısının anlatıldığı videoyu gelin birlikte izleyelim.

Telefon 1 Haziran tarihinde tanıtılacak ve tüm detayları da bu tarihte öğreneceğiz. Özellikle kamera tarafında oldukça iddialı bir telefon ile karşılaşacağımız kesin. Bununla birlikte 5X Optik Zoom ve 10X Hybirt Zoom telefondan bekleniyor. En merak edilen ise kaç X dijital zoom yapılacağı.

Vivo yeni telefonunu Avrupa pazarında da satışa sunacağını belirtti. Bu Avrupa pazarı içinde Türkiye olacak mı derseniz bu soruya biz “evet” diyeceğiz. Zira aşağı yukarı 1 yıldır Vivo Türkiye ekibi burada bir şekilde çalışma yürütüyor. Bakalım neler olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu