Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorTeknoloji

Honor Play 5 Akıllı Telefon Orta Seviye Kullanıcılar İçin Tanıtıldı

Huawei’den ayrılarak bağımsız bir şirket haline gelen akıllı telefon üreticisi bugün yeni cihazı Honor Play 5 modelini tanıttı.

Akıllı Telefon pazarında Huawei’den ayrılarak bağımsız bir şirket olarak devam eden Çin merkezli üretici yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Huawei’den ayrıldığında ne yapacağı merak edilen firma yeni ürünleri ile akıllı telefon pazarında yer edinmeye çalışıyor. Bugün firma tarafından orta seviye kullanıcılara hitap edecek Honor Play 5 modeli tanıtıldı. Cihaz teknik özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon Çin’de 26 Mayıs’tan itibaren satışa sunulacak.

Honor Play 5 Akıllı Telefon Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Telefonda MediaTek Dimensity 800U yonga seti yer alıyor. Cihazın 128 GB ve 256 GB olarak iki farklı depolama alanı seçeneği bulunuyor. Her iki modelde 8 GB RAM bulunuyor. Telefonda FHD + çözünürlüğe sahip 6,53 inç OLED ekran yer alıyor. Cihazın arka kısmında dörtlü kamera dizilimi bulunuyor. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun ön kısmında ise su damlası çentiğe yerleştirilmiş 16 megapiksel selfie kamera yer alıyor. Telefon 3.800 mAh bataryaya sahip ve 66W kablolu şarjı destekliyor. Cihaz 35 dakika içinde tam şarj olacak. Telefonun farklı renk seçenekleri bulunuyor; gradyan, mor ve siyah şeklinde.

Honor Play 5

26 Mayıs’ta Çinde satışa sunulacak olan akıllı telefonun 8 GB RAM / 128 GB dahili depolama alanına sahip modeli 326 dolardan satılacak. 8 GB RAM / 256 GB dahili depolama alanına sahip modeli ise 358 dolardan satılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu