Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord Watch Geliyor! İddialı Olacak

Telefonları ile tanınan OnePlus, bu defa Nord Watch isimli akıllı saati ile karşımızda. İşte yaklaşan akıllı saatin tüm detayları.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde mobil devleri, aksesuarlara da önem vererek kulaklık, akıllı saat veya bileklik gibi ürünlere de yoğunlaştılar. Bu konuda diğer şirketlere göre pek atılım göstermeyen OnePlus, bu defa fikirleri değiştirecek gibi. Şirketin OnePlus Nord Watch isimli akıllı saatini geliştirdiği ortaya çıktı. Gelin detaylarına göz atalım.

OnePlus Nord Watch Resmi Olarak Gözüktü

Ünlü bir sızıntıcı tarafından ortaya atılan bir tweet gönderisi, Nord Watch’un OnePlus’ın Hindistan’a özel web sitesinde resmi olarak yer aldığını gösteriyor. Akıllı saat resmi olarak gözüktüğüne göre, tanıtımının çok yakın olduğunu düşünebiliriz.

Eğer şirket bu akıllı saatini piyasaya sürerse OnePlus, Nord Buds’a ek olarak Nord serisi altında ilk defa bir giyilebilir ürün tanıtmış olacak. Bu sebepten dolayı yeni Nord serisi akıllı saatin, müşterileri etkilemek adına iddialı özellikler ile geleceğini düşünüyoruz.

OnePlus Nord Watch

Endüstri analistlerine göre bu akıllı saat 65 ve 80$ düzeyleri arasında bir fiyat skalasına sahip olacak. Böylece akıllı saatin erişilebilir olacağını düşünüyoruz. Özelliklerini detaylandırmak gerekirse SpO2 kan oksijen sensörü, uyku takibi, adım sayma ve nabız sensörü gibi olağan teknolojileri bu akıllı saat üzerinde görebiliriz.

OnePlus’ın yeni Nord Watch akıllı saatinin ne zaman çıkış yapacağı tam bilinmiyor ancak resmi web sitesinde gözüktüğü için tanıtımının yakında gerçekleşeceğini tekrardan hatırlatalım. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu