Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT 5G Kendi Segmentinin En İyisi Oldu!

AnTuTu tarafından yayınlanan son listeye göre realme GT 5G kendi segmentinin en iyisi oldu. Peki listede yer alan diğer telefonlar hangileri?

AnTuTu son dönemde pek açıdan en iyi akıllı telefonları açıklıyor. Bu değerlendirmeler arasında en güçlü ve kullanıcı memnuniyeti en yüksek telefonların listesi de yer alıyor. Üstelik AnTuTu bu listeleri hem küresel hem de Çin pazarına yönelik açıklıyor. Gelelim popüler Benchmark uygulamasının son raporuna. Burada telefonlar bir dizi fiyat aralığında değerlendiriliyor. 315 $ – 471 $ fiyat aralığında yer alan listede realme GT 5G en iyi akıllı telefon olmayı başarıyor.

Bir süreden beridir Türkiye’de satılmakta olan fakat son birkaç kaç haftadır satış kanallarında göremediğimiz realme’nin GT 5G modeli kendi ülkesinde hala oldukça popüler. Üstelik telefonun iki devam modeli tanıtılmasına rağmen. Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan realme GT’nin fiyatı son olarak 8.500 TL seviyelerindeydi.

Çin pazarına yönelik açıklanan listede ilk 10 içerisinde realme cephesinden üç telefon, Vivo’nun alt markası iQOO’dan üç, Motorola, OPPO, Lenovo ve OnePlus cephesinden ise bir model yer almakta.

AnTuTu’nun 315 $ – 471 $ fiyat aralığında belirlediği en iyi fiyat performans telefonlarında liste şu şekilde oluşuyor:

  1. realme GT
  2. realme GT Neo 2T
  3. Lenovo Legion Phone 2 Pro
  4. Motorola Edge X30
  5. realme GT Neo Flash Edition
  6. OPPO K9 Pro 5G
  7. iQOO 7
  8. iQOO Neo 5S
  9. İQOO Neo 5
  10. OnePlus 9
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu