Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Türkiye’de satılan Galaxy M51 için One UI 2.5 çıktı

Türkiye’de de satılan ve beğeni toplayan Galaxy M51 için One UI 2.5 güncellemesi bugün OTA üzerinden indirime sunuldu. İşte yenilikleri.

Samsung, Eylül ayında Türkiye’de One UI 2.1 ile gelen Galaxy M51 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şimdi ise Secure Folder dahil olmak üzere çeşitli özellikler getiren Galaxy M51 için One UI 2.5 güncellemesi yayınladı.

Yeni özellik olan özel moda girerken, yetkisiz kullanıcıların hassas verilere erişememesini sağlamak için kimlik doğrulaması gerekiyor. Bu uygulamaların özel sürümleri, Samsung Knox tarafından güvence altına alınan Güvenli Klasör’de saklanıyor.

Bu güncelleme ayrıca AI tabanlı uygulamayı İçerik Önerileri adı verilen Güvenli Klasör ile geliyor. Kullanıcılara önceden seçilmiş kategorilerin özel resimlerini Güvenli Klasöre taşımalarını otomatik olarak öneriliyor. Kullanıcılar, özel klasöre taşınmasını istedikleri yüzleri veya görüntü türlerini etiketleyebiliyor.

Güncelleme ayrıca, kullanıcı arayüzüne, başlangıçta telefonda devre dışı bırakılmış olan dokunsal geri bildirimi de ekliyor. OTA üzerinden sunulan ve 960 MB büyüklüğünde olan bu güncelleme diğer Android güncellemeleri gibi kademe kademe sunuluyor.

Galaxy M51 için One UI 2.5

Eğer telefonunuz M515FXXU1BTK4 yapı numaralı güncellemeyi henüz almadıysa 1-2 gün sonra tekrardan kontrol etmenizde fayda var.

Son olarak telefonun kamera özelliklerinden bahsedecek olursak Galaxy M51‘in arkasında; f/2.4 diyafram açıklığına sahip 5 megapiksel derinlik + f/1.8 diyafram açıklığa sahip 64 megapiksel ana + f/2.2 diyafram açıklığa sahip 12MP geniş açılı lens + f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksellik makro lens bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu