Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo NEX 5 Akıllı Telefon Müthiş Özellikler ile Geliyor

Firma geçen yıl ekran altı selfie kamerası ve şelale ekranı olan APEX 2020 konsept telefonunu tanıttı. Şimdi Vivo NEX 5 müthiş özellikler ile geliyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi 2021 yılına hızlı bir başlangıç yaptı ve yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma yılın ikinci yarısında çıkarmayı planladığı Vivo NEX 5 modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Telefon NEX 3S 5G modelinin gelişmiş versiyonu olarak piyasaya sürülecek. Telefon özellikle ekranı, kamerası ve şık tasarımı ile dikkat çekecek. Ekran altı selfie kamera ile gelecek telefonun ekranın köşeleri eğimli tasarıma sahip olacak.

Vivo NEX 5 Akıllı Telefon Beklenen Teknik Özellikleri

Telefonda 6.78 inç dört köşesi eğimli ekran yer alacak. Ön kısımda ekran altına yerleştirilmiş selfie kamera bulunacak. Ön kameranın 32 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Telefonun arka kısmında ise Samsung’un GN2 1 / 1.12 ”sensörüne sahip olması bekleniyor. Telefonun ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Telefon IP68 sertifikasına sahip olacak ve bu sayede su ve toza dayanıklı olacak. Gelen sızıntılara göre telefonun pili 66W kablolu ve 40W kablosuz şarjlı 4.500mAh olacak. Diğer bir sızıntıya göre 120W kablolu 60W kablosuz şarj özelliği ile gelmesi bekleniyor. Telefonda 8/12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunacağı tahmin ediliyor.

Vivo NEX 5

Telefon şuan prototip aşamasında ve yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor. Telefon gelişmiş özellikleri, yüksek çözünürlüklü kamerası, dört köşesi kavisli ekran tasarımı ve şık görünümü ile dikkat çekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu