Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Sıvı Soğutmalı Redmi K30 Pro nihayet onaylandı!!!

Redmi bir süredir üzerine çalıştığı K30 Pro için artık sona doğru geldi. Çinli şirket cihazın sıvı soğutucu ve UFS 3.1 ile geleceğini bugün onayladı

Xiaomi‘den ayrılarak bağımsızlaşan Redmi, bugün erken saatlerde  yaklaşmakta olan premium amiral gemisi K30 Pro ile ilgili birkaç açıklamada bulundu. Şirket, basın toplantısında K30 Pro‘nun Snapdragon 865 SoC ile geleceğini ve sıvı soğutmalı bir sisteme sahip olacağını duyurdu.

Yukarıdaki görselden de anlayacağınız üzere K30 Pro, kullanıcılara en iyi performansı sunabilmek için   3435 milimetrelik bir sıvı soğutmalı ısı emici ile karşımıza çıkacak. Bu teknoloji diğer soğutuculara göre cihazın her bir noktasına yayılarak ısıyı emebiliyor ve sizlere en iyi performansı sunmaya olanak sağlıyor. Isı emiciler hakkında bilgisi olmayan kişiler için küçük bir hatırlatma yapalım:

Isı emiciler,  temel olarak işlemci, bellek ve pil gibi ısı üreten bileşenleri kapsayan, cihazın iç kısmındaki uzunluk boyunca uzanan bakır borulardır. Bu tüpler, cihazın bir tarafından diğerine ısı iletmek için gazdan sıvıya faz değişimi prensibini kullanan sıvı soğutma çözeltisini taşıyor. Kısaca bu sıvı soğutma teknoloji sayesinde cihazın ısı dengesi sağlanarak performansta herhangi bir düşüş yaşamayacaksınız.

Buna ek olarak şirket bugün K30 Pro‘nun UFS 3.1 ile geleceğini de onayladı. UFS 3.1 teknolojisi, şu anda piyasada piyasada bulunan en yeni ve en hızlı bellek yongasıdır ve 750MB / s’ye kadar okuma hızları sağlamaktadır.

Yukarıda paylaştığımız görselden de anlayacağınız üzere, UFS 3.1 teknolojisinin, 5G çağındaki “ en güçlü performans kombinasyonu sağlayacağı da iddia ediliyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu