Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 30 yuvarlak kamera tasarımını sürdürecek! İşte ilk görüntü

Oreo (yuvarlak) kamera tasarım anlayışı mobil dünyasında yeni değil, ancak Huawei’in Mate 30 serisinde kullanmasının ardından bir akıma dönüşebilir. Son gelişmeler Huawei’in alt markası Honor’un da yuvarlak kamera anlayışına sahip bir telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Anlayacağınız Honor 30 yuvarlak kamera tasarımıyla geliyor.

Sızan bu görüntü Honor 30 modeline ait olabilir

Yuvarlak kamera tasarımına sahip bir Honor telefona ait görüntü Weibo’da ortaya çıktı. Söz konusu telefonun Honor30 modeli olacağı gelen bilgiler arasında. Dairesel modül üzerinde dört kamera bulunuyor ve bunlardan biri daha önce Huawei P30 Pro’da kullanılan periskop kamera.

Honor 20 Pro ile kamera rekabetinde rüştünü ispat eden Honor bir sonraki tepe modeliyle artık zirveye oynayacak. 5G desteğine de sahip olacağı bildirilen telefonun yıl bitmeden tanıtılması bekleniyor. Telefonun önden nasıl görüneceği ve teknik özelliklerinin neler olacağı şu an için bilinmiyor. Ancak telefona Kirin 990 işlemcisinin güç vereceği kesin.

Huawei Mate 30 serisi ve Honor30 sonrası dairesel kamera anlayışını daha fazla Huawei / Honor telefonda özellikle de orta segment modellerde görebiliriz.

Son olarak Honor Türkiye’nin önümüzdeki hafta içerisinde Honor 20 modelini ülkemize getireceğini hatırlatalım. Fiyat henüz belli değil, ancak Honor 20’nin ülkemizdeki en uygun fiyatlı tepe modellerden biri olmasını bekliyoruz.

Yuvarlak kamera tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa Huawei yoluna dikey kamera düzeniyle mi devam etmeliydi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu