Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 3 Böyle Görünebilir! Tasarım Yine Olmamış!

Apple’ın bu yılın ortasında tanıtacağı iPhone SE 3 modeli hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Tasarım çağdışı olacak gibi görünüyor.

Hepinizin bildiği gibi yeni iPhone‘ların piyasaya sürülmesi için olması gereken zaman sonbahardır. Ancak bazen Apple, uygun fiyatlı telefonları için bahar sunumunu düzenliyor. Yani şirket bu yıl ilkbaharda yeni bir ürün sergileyecek. iPhone SE 3 modelinin çok yakında piyasaya çıkacağına hiç şüphe yok. Bugün ise LetsGoDigital sayesinde cihazı yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Bu tasarıma göre yeni model çağdışı bir tasarım ile gelecek.

iPhone SE 3 iPhone 8 tasarımı ile gelecek

Sızıntılara göre iPhone SE 3, iPhone 8’in gövdesini kullanacak. Bu nedenle, eski iPhone’ların olağan tasarımında bir akıllı telefonun bize gösterilmesi şaşırtıcı değil. Ön panele devasa çerçeveli bir ekran yerleştirilmiş ve Touch ID burada da sunulmuştu. Söylentiye göre ekranın boyutu ise 4.7 inç olacak.

iPhone SE 3’ün içine iPhone 13’ün işlemcisi olan Apple A15 yongası yerleştirilecek. Telefon 4 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama birimi ile gelecek. Arka tarafta ise 12 megapiksel çözünürlüğe sahip tek bir kamera ünitesi bulunacak. Pil kapasitesi 1.820 mAh gibi standartların çok altında olacak. Ancak 15W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Ancak bu modelin olumlu tarafı, iPhone SE 3’ün fiyat etiketi 300 dolar olabilir. Muhtemelen bu model nispeten uygun fiyatlı 5G telefonlar serisine katılacak. Fiyatı daha cazip görünüyor ve iPhone isteyenlerin büyük bir ordusunun sadakatini kazanabilir.

Mozillion tarafından yapılan yeni bir araştırmada 2022 yılında en çok beklenen telefonlar arasında iPhone SE 3’ün 3. sırada yer aldığını belirtelim. Bakalım bu uygun fiyatlı canavar ülkemize kaç TL’den giriş yapacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu