Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi duvar kağıdını değiştirdi telefonu açılmadı! Aman dikkat

Bugün ortaya çıkan bir haber sonrası ciddi anlamda korku yaşadık. Xiaomi duvar kağıdı değiştiren bir kullanıcının telefonu kilitlendi.

Akıllı telefonlarımızda en sık yaptığımız güncelleme duvar kağıdını değiştirmek oluyor. Bugün ortaya çıkan bir haberden sonra en son yapılan MIUI güncellemesi ciddi anlamda sorgulanmaya başlandı. Xiaomi duvar kağıdı değiştirmesi sonrasında bir kişinin telefonu kilitlendi. Peki bu nasıl oldu?

Reddit forum kullanıcısı olan ve Soroush_kohan takma adı kullanan bir kişi aşağıdaki duvar kağıdını Xiaomi Mi 9 telefonuna eklediğini ve daha sonra da telefonun açılmadığını / kilitlendiğini belirtti.Soroush_kohan

Bu duvar kağıdını yükleyen Soroush_kohan isimli arkadaşımız telefonun boot ekranında kaldığını ve CWM menüden tüm her şeyi sildikten sonra sorunun çözüldüğünü belirtti. Sorunun neden kaynaklandığı bilinmiyor. Açıkçası bu sorunu oluşturacak bir program bu arkadaşın telefonunda var mıydı? Bu da ayrı bir tartışma konusu.

Bu ve buna benzer haberlere zaman içinde maruz kaldık ve bu haberleri biraz “pil patlama haberlerine” benzetiyoruz. Hangi şartlar altında şarj edildi hangi şarj aleti kullanıldı tam olarak bilemiyoruz. Bu bilgiler iyi niyetli mi yoksa değil mi bunlarda ciddi anlamda belirsizlik içeriyor.

Bizi takip eden birçok Xiaomi kullanıcısı var. Özellikler Xiaomi Türkiye Facebook gruplarında birçok dostumuz var ve bu konuda bilgisi olan var mı? Sorun yaşayan birileri varsa bize ulaşsın ve bizde bunu paylaşalım…

Sahte habermiş gibi bir izlenim verse de yine de temkinli olmak gerek…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu