Akıllı BileklikGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Resmen Onaylandı!

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik için hazır mısınız? Yeni nesil bileklik şirketin 29 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtılacak.

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik artık bir söylenti olmaktan çıktı. Xiaomi bugün yayınladığı posterle bilekliği resmen onaylandı. Mi Band 6 şirketin 29 Mart tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte görücüye çıkacak. Haberimizin devamında etkinlikte tanıtılacak ürünlere dair bilgiler vereceğiz. Xiaomi deyim yerindeyse iki gün sonra gerçekleştireceği etkinlikte gövde gösterisi gerçekleştirecek.

Xiaomi Mi Band 6 Çok İddialı

Mi Band 6’ya dair paylaşılan ilk posterde tasarım hakkında bir bilgi verilmiyor. Fakat yakın zamanlı bir sızıntı Mi Band 6’nın Mi Band 5’e benzeyeceğini gösterdi. Teknik özellikler noktasında iki önemli gelişmeden söz ediliyor. Bunlardan ilki ekranın 1.2 inç seviyesine çıkarılacak olması ve çözünürlük seviyesinin artırılması. Ekranın büyümesiyle birlikte kullanıcılar akıllı bileklik üzerinden mesajlara (WhatsApp, Telegram vb.) direkt yanıt verebilecek.

Bir diğer önemli gelişme ise Mi Band 6’nın yerleşik bir GPS modülü bulunduracak olması. Akıllı bileklik bu sayede egzersiz sırasında mesafe ve diğer bilgileri daha hızlı alabilecek. Kandaki oksijen seviyesini belirlemek için SpO2 sensörle gelecek olan Mi Band 6, tüm bu önemli gelişmelere rağmen Mi Band 5 ile aynı fiyattan satışa çıkacak.

29 Mart Etkinliğinde Neler Bekleniyor?

Xiaomi’nin saatler sonra gerçekleştireceği etkinlikte bazı ürün tanıtımları şimdiden kesinlik kazanmış durumda. Bu cihazları hemen aktaralım;

  • Xiaomi Mi 11 Pro
  • Xiaomi Mİ 11 Ultra
  • Xiaomi Mi 11 Lite
  • Xiaomi Surge S2  mobil işlemci
  • Yeni Akıllı TV
  • Yeni dizüstü bilgisayar
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu