Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme 100 Dolar Altından Fiyatlandırılacak Bir Telefon Hazırlıyor!

realme 100 dolar altında fiyatlandırılacak Narzo 50i Prime modelini hazırlıyor. 5.000 mAh pile sahip olacak telefonun detaylarına bakalım.

realme 100 dolar altında bir fiyattan satışa sunulacak realme Narzo 5i Prime modelini hazırlıyor. Marka daha önce 20 Haziran tarihinde realme C30 modelini duyuracak Narzo serisi bütçe dostu telefon ise 23 Haziran tarihinde görücüye çıkacak.

realme Narzo 50i Prime fiyatı 100 dolar altı olacak

Hindistan meneşeli 91Mobiles sitesine göre Narzo 50i Prime 100 doların altında fiyatlandırılacak. Bu model aynı zamanda markanın bu yıl ki en ucuz akıllı telefonu olacak. Narzo 50i Prime, Hindistan başta olmak üzere bazı Güney Asya ülkelerinde POCO marka ucuz telefonlarla rekabete girişecek.

Telefonun görünümden söz etmek gerekirse; arka bölümde tek bir kameradan oluşan dikdörtgen şeklinde bir kamera alanı görüyoruz. Bu alan üzerinde LED flaş, Narzo logoso ve AI camera ifadesi yer alıyor. Telefonun ayrıca arka bölümdeki dokulu yapısıyla iyi bir dizayn ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

Çentikli bir ekrana sahip olacak telefonun üst ve yan çerçeveler oldukça ince; çene diye tabir edilen alt çerçeve ise belirgin bir kalınlıkta.

Öte yandan yayınlanan görüntüleri telefonun siyah ve yeşil renk seçeneklerini onaylamış görünüyor. 100 doların altında fiyatlandırılacağı göz önüne alındığında telefonun iyi bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Teknik özellikler noktasında ise elimizde şu an için veri bulunmuyor. Sadece telefonun 5.000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olduğu aktarılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu