Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

REDMAGIC 7 Pro Dünya Sahnesine Çıkacak

Oyun telefonlarının öne çıkan modellerinden REDMAGIC 7 Pro için beklenen gelişme ortaya çıktı. Telefon dünya turuna çıkabilir. İşte detaylar.

Geçtiğimiz ayda büyük heyecanla tanıtılan REDMAGIC 7 Pro, üretildiği anavatanı Çin’de raflarda yerini alıyor. Henüz Çin’den dışarı çıkmayan akıllı telefon için beklenen gelişme bugün şirket tarafından paylaşıldı. Gelin gelişmenin detaylarına göz atalım.

REDMAGIC 7 Pro Global Sürümü Piyasaya Sürülecek

Şirket tarafından paylaşılan son tanıtım afişine baktığımızda REDMAGIC 7 Pro’nun Çin dışına aynı şekilde ekran altı kamera teknolojisi ile tanıtılacağını görüyoruz. Böylece 7 Pro’nun global sürümünün 120Hz yenileme hızı, 960Hz dokunmatik örnekleme hızı ve FHD+ çözünürlük hızı taşıyacağını anlıyoruz.

Akıllı telefona aynı şekilde Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin eşlik edeceğini düşünüyoruz. 7 Pro, Çin üzerinde 18GB RAM ve 1TB dahili depolamaya kadar uzanan seçeneklerle piyasaya sürülmüştü. Ancak global sürümde bu seçeneklerin nasıl olacağını tam bilmiyoruz. Yine de akıllı telefonun bu güçlü donanımları ICE 9.0 aktif fanlı soğutma sistemi ile buz gibi tutulacak.

REDMAGIC 7 Pro

Global sürümde kamera detaylarının Çin’deki sürüm ile aynı olacağını düşünüyoruz. Şu anda 64 Megapiksel birincil, 8 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve 16 Megapiksel ekran altı kamera Çin’deki 7 Pro’da optik görevde. Bu kurulumu global sürümde de göreceğimizi düşünüyoruz.

Telefonu çıkış tarihi için göstergeler 12 Nisan’ı işaret ediyor. Şirket bu belirttiği tarihte REDMAGIC 7 Pro’nun global sürümünü piyasaya sürecek. Telefonun fiyat, pil ve benzeri yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu