Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriPOCOXiaomi

POCO X6 Pro Türkiye Yolunda Göründü

Yeni bir rapora göre POCO X6 Pro küresel çaptaki sertifika kuruluşlarınca onay almaya başladı. Telefon ülkemizde satışa sunulacak.

POCO’nun en çok satış yaptığı serilerinden biri olan X serisi çok yakında yenilenecek. Marka, POCO X6 ve X6 Pro modellerini hazırlıyor. POCO X5 serisinin bu yılın başında tanıtıldığı göz önüne alındığında X6 serisi için önümüzde kısa bir süre kaldığını söyleyebiliriz.

Türkiye’de de satışa sunulacak olan serinin Pro modeli, Hindistan’da BIS sertifikasyon sürecinde göründü. Bu gelişme telefonun küresel çapta satışa sunulacağını onaylıyor. Söz konusu telefon daha önce Çin’de piyasaya sürülen Redmi Note 13 Pro’nun yeniden markalanmış bir versiyonu olacağını onayladı. Peki Redmi Note 13 Pro neler sunuyor göz atalım.

POCO X5 Pro fiyatı

POCO X6 Pro / Redmi Note 13 Pro Özellikleri

Telefonda 120Hz yenileme hızına sahip 6,67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekranın yer alması bekleniyor. Redmi Note 13 Pro, Snapdragon 7s Gen 2 işlemciyle çıkış yaparken, X6 Pro’nun da yine aynı işlemciyi taşıması bekleniyor.

Öte yandan Redmi Note 13 Pro, 200 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera ile çıkış yaptı. Ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik etti. 67 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, stereo hoparlör, yana monte parmak izi tarayıcısı telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacaktır.

POCO X5 Pro geçtiğimiz yıl Avrupa’da 190 € seviyesinden satışa sunuldu. X6 Pro’nun da yine bu sevide bir fiyattan çıkış yapmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu