Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

LEAGOO Power 5 229 dolara 7000 mAh pil ve 65MP kamera sunar mı?

Amiral gemisi modellerin bizlere sunduğu 3000 -3500 mAh pil güçleri yüzünden birçok kişinin rahat rahat telefon kullanamadığına şahit oluyoruz. Eskiden kontör gitmesin diye uğraşırken şimdilerde de pil gitmesin diye bin bir takla atıyoruz. Küçük bir servet ödediğimiz telefonları düşük çözünürlükte kullanmak durumunda kalmamız ve kutusundan en üst çözünürlükte bile çıkmaması bu sektörün aslında hangi noktada odluğunun da en büyük göstergesidir. Çinli üretici LEAGOO‘nun farklı faklı haberlerini sizlerle paylaştık. Taklit edenden taklit edilene gitmek için yoğun bir mesai harcayan üretici LEAGOO Power 5 ile büyük bir inovasyonu da beraberinde getiriyor.

LEAGOO Power 5 Kamera ve Pil Canavarı Olacak!

Ortaya çıkan görsel ve videolara göre telefonda 5,99 inç boyutunda LCD bir ekran olacak. Helio P23’ten güç alan telfeonda 7000 mAh pil gücü bulunacak. 5V ve 5A şarj cihazı ile gelecek olan ürünün en büyük özelliği ise kamera tarafında yaşanacak.

Arkada 2 adet 13 megapiksel ve 5 megapiksel kamera bulunacak telefonda önde de 13 megapiksel bir kamer sensörü olacak. Özel bir yazılım ile arka kameranın 65 megapiksel fotoğraf çekebilmesine olanak sağlanırken video tarafında da süper yavaşlatılmış çekim desteği bulunacak. 229 dolar fiyatlandırma ile pazara sunulacak bu telefonun ülkemizde de satışının yapılmasını umuyoruz.

Xiaomi BlackShark Oyun Telefonu Reklam Görseli Yayınlandı! [Güncellendi]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu