Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S23 Ultra Kamerasıyla Fark Yaratacak

Güney Kore’de yayınlanan yeni bir rapora göre Galaxy S23 Ultra 200 megapiksel arka kameraya sahip olacak. Peki diğer kameralar?

Mobil dünyasında megapiksel yarışı yeniden başladı diyebiliriz. Dünyanın 200 megapiksel arka kameraya sahip ilk telefonu olan Moto X30 Pro (Samsung ISOCELL HP1 sensörlü) geçtiğimiz gün tanıtıldı. Bunu Xiaomi 12T Pro modeli izleyecek. Öte yandan Samsung’un da 200 megapiksel kameraya sahip bir telefon geliştirdiği belirtiliyor. Peki hangi modelden söz ediyoruz. Tabii ki Galaxy S23 Ultra modelinde.

Galaxy S23 Ultra 200MP Kamera İle Geliyor

Güney Kore’de yayınlanan yeni bir rapora göre Samsung aamiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S23 Ultra’nın ana kamerasını 200 megapiksellik bir sensörle donatacak. Kaynağa göre Samsung bu kamera sensörünü telefonda kullanacağını iş ortaklarına zaten aktardı. Ancak Samsung’un Galaxy S23 Ultra’da hangi sensörü kullanacağı şu an için bilinmiyor. Şirketin mevcut durumda duyurusunu gerçekleştirdiği iki adet 200 megapiksel sensör bulunuyor. Fakat Samsung’un bunların yerine yeni bir sensör daha geliştirdiği belirtiliyor.

Galaxy S23 Ultra

S23 Ultra ile birlikte üç ayıl aradan sonra Samsung’un tepe modelinde 108 megapiksel kameranın dışına çıkılacak. Amiral gemisi telefonda toplam dört arka kamera yer alacak. Diğer üç kameradan biri 12 megapiksel ultra geniş açılı olacak. Etkili yakınlaştırma için 10 megapiksel 10x optik yakınlaştırmalı periskop sensör ve 10 megapiksel telefoto sensör telefondaki diğer iki kamera olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus modellerinde ise 200 megapiksel kamera olmayacak. Kaynağa göre Samsung’un bu telefonlarda 108 megapiksel kameraya geçiş yapma ihtimali bulunuyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S8 İçin Kritik Güncellemeler Yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu