Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A51’de yeni bir kamera kullanmaya başlayacak

Samsung Galaxy A51 cephesinden özel bilgiler gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda render görüntüleri paylaşılan orta segment telefonda şimdi yeni bir kamera düzenin yer alacağı belirtildi.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin aktardıklarına göre Galaxy A51’de “L” düzeninde konumlandırılmış dört arka kamera yer alacak. Bu kamera paketinde Samsung’un daha önce tercih etmediği sensörlerden biri de yer alacak.

Samsung Galaxy A51 makro kamera ile geliyor

Geçen yıl duyurulan üç arka kameralı Galaxy A serisi telefonlarda kamera birimi geniş açılı, ultra geniş açılı ve derinlik sensörleri şeklindeydi. Bu yıla geldiğimiz Galaxy A50 ve Galaxy A70’inç devam modellerinde dört kamera göreceğiz ve bu dördüncü sensör ise gelen bilgilere bakılırsa makro kamera olacak.

Galaxy A51’deki makro kamera 5 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Telefoto lenseler gibi makro kameralar bir nesneye yaklaşıp fotoğraflar çekmemize olanak tanır. Ancak makro lensler sayesinde odaklanma gerçekleşmeden objenin fotoğrafını birkaç cm mesafeden çekmek mümkün. Özellikle son dönemde çiçek ve böcek fotoğraflarının arttığını göz önünde bulundurduğumuzda makro kameranın pek çok kullanıcı için önemli bir kriter olacağını varsayabiliriz.

Galaxy A51’deki diğer üç kameraya gelince; ana kamerada 48 megapiksel bir kamera göreceğiz. Geniş açılı kamera bu defa 12 megapiksel çözünürlüğünde ve telefonda bir kez daha 5 megapiksel derinlik kamerası olacak. Telefonun ön tarafta merkeze konumlandırılan kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu