Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 17 cephesinden heyecanlandıran gelişme

Meizu 17’nin suyu yavaş yavaş ısınıyor. Buradaki haberimizde telefonun sızdırıldığına dair bir görüntüye yer verdik. Şimdi ise Meizu merakla beklenen tepe modeli onaylamakla kalmadı, 5G bağlantısı hakkında önemli bir gelişmeyi duyurdu. Merak edilen soru Meizu 17 5G desteğine sahip olacak mı?

Meizu muhtelemen 2020’nin ilk çeyreğinde tepe modelini görücüye çıkaracak. Meizu 16th modelinden bu yana benimsenen tasarım anlayışının Meizu 17’de de karşımıza çıkacağını düşünüyoruz. Tabii bu defa alt ve üst çerçeveler belirgin bir şekilde daha da inceltilmiş olacak. Merak edilen sorulardan biri de Meizu 17’nin 5G desteğine sahip olup olmayacağı? Bu sorunun yanıtı bizzat Meizu cephesinden geldi.

Meizu 17 5G desteğiyle geliyor

Meizu, Çin’deki Çin Mobile İş Ortağı Konferansı’na katılan üreticilerden biri oldu. Buradaki Meizu standında “5G dönemine hoş geldiniz, Meizu 17 yolda” sloganı epey konuşuldu. Meizu’nun bu etkinlikte telefonu gösterebileceği iddiaları da vardı, fakat bu gerçekleşmedi ve Meizu 17’yi bir süre daha merak etmeye devam edeceğiz.

Honor ve Redmi’nin 5G telefonları kısa süre içerisinde duyuracakları göz önüne alındığında Meizu’nun 5G’ye uzak kalmayacağı zaten beklenen bir gelişmeydi. Üç arka kameraya sahip olacak telefona beklendiği gibi Sapdragon 865 işlemcisi güç verecek. Ses özellikleriyle bir kez daha rakiplerinin önünde olacak Meizu’nun 17 serisinde hem 5G hem de 4G versiyonları duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu