Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia C20 Plus Özellikleri Geekbench’te Görüldü

Bir devrin en çok satan telefon markası olan Nokia küllerinden doğuyor. Nokia C20 Plus özellikleri Geekbench üzerinde görüldü.

Birbirinden farklı akıllı telefon modelleri ile adından söz ettiren Nokia‘dan yeni haberler var. Bir dönem ürettiği telefonlar ile hem ülkemiz de hem de dünya da milyonlara ulaşan şirket, günümüz de ise eskisi kadar da ünlü değil. Zamanın da Android’i kabul etmeyişi ile kan kaybetmeye başlayan şirket, günümüz de Android işletim sistemine sahip telefonlar üretmeye devam ediyor. Rakiplerinden epey geride kalan şirket, beklentileri tam anlamıyla karşılayamazken akıllı telefon pazarın da ben de varım demeye çalışıyor. Şirketin sıradaki telefon modellerinden bir tanesi olan Nokia C20 Plus bugün Geekbench üzerinde göründü.

Akıllı telefon pazarındaki popülaritesi eskisi gibi olmayan şirket, günümüz de amiral gemisi yerine orta segmentli telefonlar üretmeyi tercih ediyor. Şirketin sıradaki telefonu radarımıza takıldı.

"<yoastmark

Nokia C20 Plus Özellikleri

UNISOC SC9863A yonga seti ile karşımıza çıkacak olan akıllı telefon da 3GB RAM bulunacak. Android 11 işletim sistemi ile çalışacağı ortaya çıkan cihazın 5.000mAh kapasiteli bataryası olacak. Arkasın da iki farklı kameraya ev sahipliği yapacak olan cihaz, dört çekirdekli olacak. Telefon da parmak izi sensörü yer almayacak. Gümüş bir astar tasarımına da sahip olan akıllı telefonun ek performans özellikleri henüz bilinmiyor. Geekbench üzerinde görüntülenen telefon modeli yakın da raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu