Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 görüntüleri yayınlandı! Telefona her açıdan göz atın

Yılın ikinci yarısında en çok beklenen akıllı telefonlardan biri de kuşkusuz LG V30. Eylül başında düzenlenecek IFA 2017 etkinliğinde görücüye çıkacak telefon hakkında bir süredir bilgiler geliyordu. Popüler sızıntı kaynağı OnLeaks Twitter hesabı aracılığıyla telefona ilişkin önemli detaylar aktardı. Yeni sızıntılarla birlikte LG V30 görüntüleri ortaya çıkarken, telefonun her açıdan nasıl göründüğünü artık biliyoruz.

LG V30 görüntüleri
LG V30 görüntüleri

LG V30 görüntüleri yayınlandı

Telefonun boyutları yaklaşık 151,4 x 75,2 x 7,4 mm’dir. LG G6’da olduğu gibi 18:9 formatına sahip olacak telefonda ekranın büyüklüğünün 6 inç olması bekleniyor. Yayınlanan görüntülere bakıldığında serinin önceki iki modelinde yer alan ikinci ekranın artık kullanılmadığını görüyoruz.

Arka bölümde çift arka kamera ve parmak izi sensörü yer alıyor. Kamera modülünün LG G6 ile benzer olacağını söyleyebiliriz. LG V30’un alt bölümünde USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör çıkışı, üst bölümde ise 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor.

31 Ağustos’ta tanıtılacak LG V30 modelinde kablosuz şarj özelliğinin yer alıp almayacağı şu an için net değil, bazı iddialar yer alacağı noktasında görüş bildiriyor. Snapdragon 835, 4 GB / 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama, suya ve toza dayanıklı kasa ve OLED ekran telefonda yer alacak diğer başlıca özellikler.

Xiaomi X1 orta segmentin kralı olacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu