Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

Çanakkale Şehitliklerine gittiniz mi? Çanakkale Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

Biz yayın olarak Çanakkale‘de kurulmuş bir yayınız ve yayın hayatımıza da buradan devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en yaşanabilir şehri seçilen Çanakkale doğal güzellikleri kadar Şehitlikleri ile de Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi. Atatürk’ün Gazi ünvanını aldığı, Seyit Onbaşı‘nın 215 kilogramlık mermiyi topun ağzına sürdüğü Şehitler Diyarı Çanakkale Şehitliklerine gidenler bilgilerini pekiştirmek; gitmeyenlerin de kısa bir Şehitlik ziyareti gerçekleştirebilmeleri ve atalarını anmaları için bir video hazırladık.

“Kardeş sitelemiz OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Çanakkale Şehitliklerine gidelim mi?

Bu videoya sponsor olan Oppo Türkiye‘ye tüm bu videoyu izleyecek dostlarımız adına buradan da teşekkür edelim. Zira bu tarz içerikler böyle destekler olmadan bu profesyonellikte yapılamıyor. Bir teşekkürü de Gelibolu Yarımadası Alan Başkanlığı’na edelim. Alanda kafanıza göre video çekimi yapmak mümkün değil ve ciddi bir izin sürecinden geçtikten sonra bu izni alabildik.

Videoyu çekerken ciddi anlamda duygulanacak ve yaşananlara şaşıracaksınız. Atatürk’ün 57. Alay’a “Ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum” dediği bu topraklar altında yatan yüzbinlerce kefensiz yatana çok şey borçlu…

Allah gani gani rahmet eylesin… Ruhlarına El Fatiha…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu