Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Z6 Pro 5G Segmentinin En Hızlısı Olacak

Mobil pazarın etkileyici isimlerinden iQOO, Z6 Pro 5G akıllı telefonu için büyük hazırlıklara geçti. İşte tüm detaylar sizlerle.

Piyasaya sunduğu rekabetçi akıllı telefonlarla tanınan iQOO, Z6 Pro 5G akıllı telefonu için Twitter üzerinde bir gönderi paylaştı. Şirket adeta bir etkinlik gibi yaklaşan akıllı telefonun işlemcisinin tahmin edilmesini istedi. Bilenlere de Z6 Pro 5G vereceğini aktardı. Buna ek olarak akıllı telefonun fiyatı ve bazı özellikleri hakkında da ipuçları verildi. Gelin onlara göz atalım.

iQOO Z6 Pro 5G Rekabetçi Fiyat ile Gelecek

Twitter gönderisinde akıllı telefonun hangi işlemci ile geleceği yoğunlukla tahmin edilirken daha önceki bilgiler telefonun Snapdragon 778G yonga seti ile geleceğini gösteriyordu. Z6 Pro 5G, bu yonga seti ile AnTuTu üzerinde 550.000 etkileyici bir puan aldı. Böylece akıllı telefonun oyun ve gündelik kullanım esnalarında yüksek performans sunacağı anlaşıldı.

iQOO Z6 Pro 5G

Bunlara ek olarak akıllı telefonun 120Hz yenilemeli AMOLED bir ekranla geleceği biliniyor. FHD+ çözünürlük sunması beklenen ekranı, görüntü açısından yüksek kalite getirecek. Pil detaylarında ise akıllı telefonun 33W hızlı şarj ile geleceği aktarılmıştı.

Telefon hakkında bilgiler çok kısıtlı olsa da 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama gibi olağan seçeneklerle geleceğini düşünüyoruz. Şirketin Twitter üzerindeki resmi gönderisinde ise akıllı telefonun fiyatının 320$’dan daha yüksek olmayacağı aktarıldı. Telefonun 280-300$ fiyat etiketi ile tanıtılacağını düşünüyoruz. iQOO ve telefonları hakkındaki yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu