Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold bu kez kesin satışa sunuluyor!

Akıllı telefon pazarının şehir efsanesi katlanabilir ekranlı telefonların ilk üyesi Samsung Galaxy Fold tekrar satışa sunuluyor. Ne zaman mı?

Samsung‘un Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıttığı ve nisan ayında da satışa sunacağını duyurduğu yenin esil katlanabilir ekranlı Galaxy Fold daha sonra ortaya çıkan ekran sorunlarından sonra süresiz olarak ertelendi. Aynı duruma Huawei Mate X de düştü ve Huawei‘nin de Mate X satışlarını Haziran ayında yapması beklenirken bu projede süresiz olarak rafa kaldırıldı. Kullanım tarafında oldukça rahatsız bir görüntü sunan yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonlara insanların neden rağbet gösterdiğini anlamasak da birçok kişinin 2000 dolarlık bu telefonları beklediğini görüyoruz. Bugün gelen bir rapora göre Samsung Galaxy Fold 11 Eylül tarihinden itibaren raflardaki yerini alacak ama belli bir stok ile.

Samsung‘un IFA2019 etkinliği kapsamında telefonu yeniden tanıtması bekleniyor ve tanıtım sonrasında da telefon hemen ön siparişe ve satışa sunulacak. Bazı bilgiler satışın 27 Eylül tarihinde başlayacağını söylüyordu ama yeni gelen bilgiler satışın 11 Eylül tarihinde başlayacağını söylüyor. Bu tarihte Samsung için olumsuz bir tarihi diye düşünüyoruz…

Galaxy Fold Türkiye
Galaxy Fold Türkiye

Samsung‘un ilk parti yenilenmiş Galaxy Fold birimlerinin 20.000 – 30.000 arasında olduğunu söylüyordu ama yine bugünkü raporda Samsung‘un sadece 2.500 – 3.000 adet yenilenmiş Galaxy Fold yapabildiğini ve bunlardan da sadece 300 adetinin Güney Kore’ye gönderileceği raporlanıyor.

Türkiye pazarında telefonun fiyatı ve bulunabilirliği ne olacak? Bunu da hep birlikte göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu