Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei, Mate 40 Pro için şeytanın aklına gelmeyecek kılıf tasarladı!!!

Dün merakla beklenen yeni Mate serisini duyuran Huawei, lansmana ek olarak bir de Mate 40 Pro için özel kılıfını tanıttı.

Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden Huawei, dün gerçekleştirdiği etkinlik ile Mate 40 serisini nihayet tanıttı. Üstün özellikleri ve kamera performansıyla gözlerimizi kamaştıran bu telefonlar; Mate  40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro Plus ve  Mate 40 RS Porsche olmak üzere dört model olarak karşımıza çıktı. Huawei, bu telefonların tanıtımını gerçekleştirdikten sonra kapanışı ilginç bir aksesuarı ile yaptı. Şirketin Mate 40 Pro modeli için geliştirdiği ring flash” koruyucu kılıf, lansmana damga vuran bir başka ürün oldu. Hatta Redmi’nin ürün direktörü Wang Teng bile, bu ürünün çok yaratıcı olduğunu söyledi.

Huawei‘nin özel olarak tasarlamış olduğu bu ürün, “çok fonksiyonlu tek kılıf” olarak da adlandırılabilir. Örneğin bu kılıf, telefonu darbelere karşı korumasının yanı sıra, selfie çekerken de ek bir ışık görevi görebiliyor. Yani gece selfieleriniz bu ürün ile birlikte daha güzel bir hâl alacak.

Huawei’nin halka şeklindeki bu aksesuarı, ince bir tasarıma sahip ve 54 küçük parçadan oluşan LED yapılandırması ile donatılıyor. Telefondan kablosuz olarak güç alan bu kılıf, ayrıca bir pile de ihtiyaç duymuyor. Zira küçük olmasının sebebi de içerisinde bir pilin yer almamasından kaynaklanıyor.

Örneğin Mate 40 Pro‘nuz da bir selfie çekerken, halkalı ışığı tek tuşla açabilirsiniz. Yine aynı şekilde portre çekimlerinde de bunu açabilir ve en iyi deneyimi elde edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu