Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftSamsung

Microsoft’tan Tuhaf Galaxy S8 satış Hikâyesi

Microsoft Galaxy S8 ve S8+ modellerini kendi mağaza şubelerinde satmaya başlamıştı. Bu gelişmeye olan şaşkınlığımız devam ederken, yeni başladığımız haftayla beraber Samsung’un iki amiral gemisi modeli de artık internet üzerinde; Microsoft Store Online’da da satılmaya başlandı.

Microsoft Galaxy S8 satışına başladı

AT&T ve Verizon sürümlerinin yanı sıra SIM kilidi bulunmayan Galaxy S8 ve S8+ modellerinin satılmaya başlanmasıyla beraber, kilitli modellerin sessizce fiyatlarının artması dikkatlerden kaçmadı. Bu fiyat artışının ülkemizdeki fiyatları etkilemeyeceğini belirtmek istiyoruz. Bütün bu gelişmeler, ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Bildiğiniz üzere Microsoft, kendi mobil işletim sistemini ve akıllı telefon ekosistemini yıllar boyunca geliştirmeye ve satmaya çalışmıştı. Her zaman tartışmalara neden olan Microsoft’un politikaları, özellikle uygulama mağazasındaki en temel uygulamalarda bile yaşanan ciddi eksiklikler nedeniyle kullanıcılardan tepki görmekteydi.

Her geçen gün Microsoft’un yaptığı yeni atılımlarla görüyoruz ki, Microsoft kendi mobil bölümünü artık gözden çıkarmış durumda. Google Play Store’a eklenen Microsoft uygulamaları, Nokia’nın isim haklarının HMD Global’e satış opsiyonu ile kiralanması, Lumia 950 ve Lumia 650’den sonra Microsoft marka yeni akıllı telefon çıkmayışı da bu durumu doğrular nitelikte görünüyor.

Günden güne uygulama geliştiricilerin Microsoft mobil mağazasından çekileceklerini duyurmasıyla beraber, gelecekte Microsoft işletim sistemli akıllı telefon kullanıcılarının nelerle karşılaşacağını hep birlikte göreceğ

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu